В особливій школі — особливі заняття з фізичної культури

Ми прагнемо, щоб наші учні розвивалися гармонійно, та вважаємо, що варто пам’ятати про індивідуальні потреби та прагнення. Тому уроки фізичної культури проходитимуть у форматі спортивних секцій. Діти самі обиратимуть вид фізичної активності. Наприклад, футбол, волейбол, баскетбол та інші ігрові види спорту, а також фітнес-напрямки.

“Наша школа, як завжди, ламає стереотипи й запроваджує новий формат занять фізкультурою. Додавання фітнесу як форми проведення цього уроку – це крок назустріч потребам і прагненням дітей. Мій досвід говорить, що дівчатка у будь-якому віці полюбляють фітнес — це дієвий та веселий спосіб тримати себе у гарній фізичній формі. Ми будемо поєднувати різні сучасні напрямки фітнесу: аеробіку, стретчінг, пілатес. Я завжди враховую індивідуальні особливості здоров’я, тому матиму повну інформацію про стан здоров’я всіх учнів. Моє завдання – виховати корисну звичку слідкувати за своїм здоров’ям та робити це із задоволенням.” — говорить викладач основ здоров’я і фітнесу Марина Фуртат

Варто зазначити, що заняття з фізичної культури проходитимуть на різних базах, у тому числі, на стадіоні СК “Зірка”, що знаходиться просто поруч зі школою.