ТОП-5 питань, якими цікавляться батьки та відповіді на них

ТОП-5 питань, якими цікавляться батьки та відповіді на них

Обираючи краще майбутнє для своєї дитини, батьки ретельно досліджують навчальні заклади, у яких навчатимуться їхні діти. Ми обрали 5 найактуальніших питань, якими цікавляться батьки, обираючи школу.

❓ 1.Які навчальні програми використовує школа і що мені потрібно про них знати?

➡️У школі “Ранок” використовуються як державні програми, затверджені Міністерством освіти та науки України, так і авторські програми, що відповідають державним стандартам. Школа гарантує отримання якісної базової освіти, а також додаткової освіти з розвитку здібностей.

❓ 2.Яким чином школа персоналізує процес навчання?

➡️ По-перше, для кожного учня буде створено індивідуальний план навчання, в залежності від його потреб та здібностей. По-друге, успіхи кожного учня будуть порівнюватися з його минулими досягненнями. Таким чином ми уникнемо рейтингів успішності, де серед дітей є перші та останні.

❓ 3.Які моделі та форми навчання використовує школа?

➡️ Педагоги школи націлені на використання сучасних методів навчання, що відповідають стандартам. А саме, технології STEM-освіти, різні форми проведення уроків, проектне навчання, ігрові технології, змішане навчання. Школа створює уроки за окремими темами, які зможуть відвідати усі охочі, або ті, які потребують цього, учні різного віку. Навчання в цілому направлене на усесторонній розвиток.

❓ 4.Яке сучасне технічне оснащення використовує школа для навчання моєї дитини?

➡️Щоб дійсно бути сучасною та давати освіту яка б відповідала сьогоденню, школа повинна бути добре технічно оснащеною. Основним допоміжним інструментом для навчання у школі “Ранок” є сенсорні панелі EdPro у кожному кабінеті, які заміщують собою звичайну дошку, комп’ютер та проектор, мають постійний вихід в інтернет, можливість завантаження інтерактивних підручників, презентацій, 3D-анімаційних роликів та відео, навчальні ігри, та багато іншого. Крім цього, у школі буде можливим дистанційне навчання та обмін завданнями через “хмарні технології”. Також, у школі добре оснащені фізична та хімічна лабораторії, кабінет інформатики, спортивний зал, крута бібліотека, що наповнена сучасними книжками та багато іншого.

❓ 5.Як вчитель буде реагувати, якщо моя дитина буде погано себе поводити у класі?

➡️ Наші вчителі готові до роботи з будь-якими учнями, навіть з особливими. Вони мають досвід та знання дитячої психології, психології девіантної поведінки, а також мають навички роботи в області інклюзивної освіти. У початкових класах разом з учителем працює тьютор, який бере участь в навчанні та вихованні дітей. Також, у школі завжди є психолог та дефектолог, які готові прийти на допомогу у будь-якій ситуації. Ми розуміємо, що кожна дитина особлива і наша місія бути для неї другом, який допоможе розібратися у собі, налагодити відносини з навколишнім світом та навчатися із задоволенням.