Готуємося до підсумкових контрольних

Зовсім скоро настане літо, а з ним — шкільні канікули, відпочинок та розваги. Та перед цим на учня чекають підсумкові контрольні. Як же до них  підготуватися? Так, щоб без стресу, нервів, а натомість — ефективно та швидко? Розберемося в цій статті.
Перш за все, запам’ятайте чотири основних правила ефективної підготовки:
1. Визначте, із якими предметами є проблеми. Сконцентруйтеся саме на них.
2. Почніть готуватися заздалегідь: у жодному  разі не за кілька днів чи за тиждень.
3. Зробіть підготовку цікавою для дитини. Найкраще — в ігровій формі, це точно сподобається маленькому учневі.
4. Обирайте якісну літературу для підготовки.
Які ж зошити допоможуть із різних предметів?
МАТЕМАТИКА
1. Усі теми з курсу математики за 1-й та 2-й класи є в збірниках «Навчалочка» для школярів. Дитина зможе пригадати необхідну теорію, що відображена тут в схемах та таблицях. А потім відпрацює знання в різнорівневих завданнях. Збірник стане в пригоді, якщо є необхідність ще раз повторити теоретичний матеріал.
2. Якщо треба потренуватися в різних видах обчислень, обирайте «АРТ вирізалки». Дитина розв’язуватиме приклади з додавання, віднімання, множення та ділення. І… одночасно складатиме пазли! А ще зможе пофантазувати, вигадуючи історії про головного героя зошитів — мандрівника Єню.

УКРАЇНСЬКА МОВА
«Точити» знання — веселе заняття. А тому ми пропонуємо вам і вашим діткам маленькі тренувальні зошити-точилки. Займаючись лише 5 хвилин на день, можна відпрацювати усі теми з української мови за 2-й клас. До речі, є також математичні «Точилки» для першокласників та другокласників.
АНГЛІЙСЬКА МОВА
Повторити усю англійську лексику за 1-й або 2-й класи допоможуть «АРТ розмальовки». У кожному зошиті – 15 картинок для розфарбовування та одночасного повторення слів. Зошити є також з читання, математики та української мови.
Бажаємо ефективної та цікавої підготовки!
Джерело: блог видавництва “Ранок”