“Харьковская неделя”: Літня школа «Ранок». Відпочинок без підручників, але з користю!

Літо – час відпусток і канікул. Якщо немає бабусі в селі, то питання, чим зайняти дитину, стає дуже актуальним. Один вдома цілий день, не найкраще рішення. Куди прилаштувати дитину молодшої та середньої школи? Як вчинити, щоб школярі-підлітки не бовталися весь день на подвір’ях, проводячи час в сумнівних компаніях?

У школі «Ранок» працює літній табір. Не варто думати, що якщо табір шкільний, то дитина знову опиниться за партою, знову навчання і уроки. Ні, літній табір – це прогулянки, екскурсії та ігри на свіжому повітрі. Дитина буде під наглядом вчителів та тьюторів в компанії своїх однолітків. І, що важливо, для всіх батьків, він буде нагодований, адже в таборі якісне триразове харчування.

Які переваги міського табору?

Шкільний табір – це альтернатива заміському. Море і гори, звичайно, добре, але ви відправляєте дитину на 2-3 тижні і в кращому випадку зможете один раз приїхати провідати. Міський табір зручний тим, що не потрібно розлучатися з дитиною, весь день він в таборі, а ввечері вдома, можна обговорити, як пройшов його день і, що було цікавого.

Чи потрібен табір підліткам?

Наша відповідь – тричі «так». У таборі школи «Ранок» для підлітків буде три напрямки на вибір. Хто любить кіно, може записатися в «Ranok Film Academy», де зможе дізнатися як знімається кіно, навчитися самим знімати відео і монтувати ролики.

А в напрямку «Foto Lab» діти вчитимуться навикам професійної фотографії у кращих фахівців, адже сьогодні багато дітей ведуть свій Instagram і вміння робити правильні, гарні фотографії – вже просто необхідність.

«Школа мрійників і дослідників» для дітей від 6 до 12 років пропонує цікаві та пізнавальні екскурсії, веселі квести, творчі та спортивні гуртки.

Літній міський табір Ranok Summer Camp відкривається 3 червня і працює до 21 червня включно, щотижня з понеділка по п’ятницю. І так, діти якомога більше часу проводитимуть на свіжому повітрі, адже у нас поруч Парк ім. Горького!

Джерело: газета “Харьковская неделя”.