Ми підтримуємо дітей з України

Головними завданнями підтримки українських учнів, які були вимушені залишити Україну через військову агресію росії, є збереження зв’язку з українською системою освіти, забезпечення можливості продовжувати навчання за українською навчальною програмою, особливо вивчення української мови, літератури, історії, математики, а також отримання документів про освіту українського зразка. Реальність така, що українські освітні програми істотно відрізняються від освітніх програм європейських країн. А це, наприклад, означає, що навчання впродовж одного року в 6 класі європейської школи не забезпечує виконання Державних стандартів 6 класу української школи. Отже, після повернення в Україну дитина має пройти програму 6 класу повторно.

Які моделі організації пропонує ШКОЛА «РАНОК»?

 Яким чином можна організувати навчання українських учнів за кордоном?

 Наша школа вже організувала дистанційне навчання та рекомендує учням підключитися до нього. Встановити контакт зі школою повинні батьки. Доцільно створити сприятливі умови для підтримання контакту з закладом освіти та вчителями – забезпечити учням доступ до цифрових пристроїв та високошвидкісного інтернету для підключення до синхронного онлайн-навчання.

Для зарахування та організації дистанційного навчання батьки учнів можуть безпосередньо надіслати лист-запит на електронну адресу

office@ranok-school.com.

Школа пропонує три освітні пакети для онлайн-навчання.

  1. Пакет «Сімейна освіта». Вартість – 1900 гривень/місяць (дитина навчається в європейській школі, але 2 рази за навчальний рік складає контролі за предметами навчального плану української школи).
  2. Пакет «Дистанційна освіта-50». Вартість – 3800 гривень/місяць (дитина отримує щотижнево 10-12 годин консультацій з базової підготовки та складає контролі за предметами навчального плану української школи).
  3. Пакет «Дистанційна освіта-100». Вартість – 5850 гривень/місяць (дитині забезпечено проведення уроків онлайн у синхронному режимі з дисциплін навчального плану в кількості 18-24 години/тиждень, вона  складає контролі за предметами навчального плану української школи).

 Навчання проводитиметься за Державними стандартами та освітніми програмами України. Видача документів про освіту в таких умовах здійснюватиметься ШКОЛОЮ «РАНОК».

 Контактний телефон/Viber: 050-468-49-46