3D тур на сайті школи “Ранок”

До уваги всіх відвідувачів сайту школи “Ранок”: на нашому сайті з’явився 3D тур !   

Ще зовсім нещодавно Ви могли ознайомитись із простором нашої школи лише через фотокартки. Але, трохи поміркувавши, ми зрозуміли,  що звичайні фотографії не в змозі передати навчальний дух і енергію, що живуть у кабінетах та коридорах школи. Саме тому засновник школи “Ранок” — Віктор Круглов — запропонував створити 3D тур для батьків і відвідувачів сайту.  Це водночас цікаво та відповідає прагненню школи “Ранок” використовувати сучасні технології у повсякденному житті.

Справжні майстри своєї справи — команда OracleTeam і компанія Trip VR — змогли реалізувати цю ідею у найкоротші сроки!  Та відтепер Ви маєте можливість здійснити віртуальну екскурсію школою “Ранок” і зазначити усі наші переваги за активним посиланням у пошуковій системі Google з будь-якого пристрою у зручний для вас спосіб: сидячи вдома за комп’ютером, застосовуючи Smart-технології або використовуючи VR-окуляри. Висока роздільна здатність зображення дозволяє розглядати найменші предмети без погіршення якості. Учительська, кабінет директора, кабінет сестри медичної, шкільне кафе, класні кімнати,  сучасне обладнання кабінетів хімії, географії та комп’ютерного класу, і навіть малюнки учнів на стінах — все це ви можете розгледіти, мандруючи 3D туром школи!

Висловлюємо подяку Дмитру Паланту, Вікторії Мерзлікіній та Євгену Кереї за підтримку ідеї та надану допомогу у створенні 3D туру школи “Ранок”!