Емоційне виховання малюків

Розум на кінчиках пальців
Книжка «Доторкнися і відчуй. На фермі» серія «Disney Baby» — це новинка, яка дозволить не тільки ознайомити дитину зі світом свійських тварин, а й «доторкнутися» до них.
Відомо, що дотики і обійми активізують тактильні рецептори. Так дитина отримує знання про навколишній світ та своє місце у ньому. Стимуляція тактильної системи збагачує емоційну сферу дитини, дарує відчуття безпеки та оптимізму.
Ця книжка, без сумніву, корисна для розвитку дитини. Крім тактильних відчуттів і розвитку мови вона сприяє формуванню любові і ніжного ставлення до тваринок.
Сторінки дуже щільні і приємні за текстурою. Яскраві картинки привернуть увагу малюка. Текст надруковано великими буквами, що без сумніву буде актуально, коли дитина почне вчитися читати. Малюки із задоволенням торкаються пальчиками до тактильних вставок.
Образно про любов
Навіть дорослим часом важко відповісти на запитання: «Що таке любов?». Перше розуміння любові малюку дає мама. Зі словами «Я тебе люблю» мама усміхається та обіймає дитину. Пояснювати малюку, що таке любов важливо і необхідно.
Ми пропонуємо спробувати пояснити малюку почуття любові за допомогою яскравої книжки «Я так тебе люблю» з серії Disney Baby. Ця книжка за допомогою простих  для дитини речей (дощик, квіти, кульки, листячко) та яскравих ілюстрацій допоможе пояснити це почуття.
Наприклад: «Уяви сонечко, воно тепле, воно нас усіх гріє й дарує світло». Дитині буде зрозуміліше, якщо поняття любові буде асоціюватися з певним теплим образом.
Пізнавати світ за допомогою книжок — так захопливо!
Подаруйте своїм дітям нові емоції та відчуття!

Дар‘я Полежака
Помічник провідного редактора
відділу «Disney книги»