Інтернет-платежі на сайті школи “Ранок”

Інноваційна школа “Ранок” добре знається на досягненнях сучасного інтернет-простору та активно використовує послуги інтернет-платежів у своїй роботі.


Вже сьогодні Ви маєте можливість здійснювати сплату в режимі онлайн на сайті школи.  Сплата за харчування та навчання виконується в особистому кабінеті користувача. Щотижня Ви отримуєте оновлене меню на кожен день, яке вміщує три прийоми їжі: сніданок, обід і полуденок. У Вас є можливість робити різні комбінації харчування дитини на свій вибір, створюючи замовлення на окремий день або на весь тиждень. Сплата за харчування або навчання Вашої дитини відбувається шляхом списання коштів з банківської картки через систему Liqpay,  Ви лише обираєте відповідний пункт при оформленні замовлення.

Проте інтернет-платежі  це не просто комфорт для батьків, але і безпека для кожної дитини! І незабаром у школі “Ранок” почне діяти сервіс “Просто Гаманець” із віртуальною картою шкільного харчування. Ми впевнені, що відмова від готівки має багато плюсів. “Просто Гаманець” —  легкий у використанні та зручний для поповнення балансу. Цей сервіс дасть впевненість в отриманні збалансованого харчування Вашою дитиною, бо Ви самостійно зможете слідкувати за всіма списаннями з віртуальної карти. Але головне те, що  дія сервісу обмежується територією школи, тому у Вашої дитини не виникатиме потреби виходити за її межі, аби купити смаколики.

Ми прагнемо створити максимально комфортні умови для своїх вихованців та їх батьків!