Новий формат уроків фізичної культури у школі “Ранок”

Здорові, енергійні, життєрадісні учні це першочергова задача, яку має педагогічний состав школи “Ранок”. Ми добре пам’ятаємо народну мудрість: “в здоровому тілі здоровий дух”.Тому не дивно, що в нашій школі багато уваги приділяється саме фізичному розвитку школярів. Адже гармонійний розвиток дитини залежить від багатьох фізичних, психологічних і соціальних факторів.

Організовуючи спортивне дозвілля учнів, ми обов’язково враховуємо індивідуальні потреби, прагнення та інтереси кожного. Прагнучи урізноманітнити навчальний процес, ми відійшли від стандартних занять.Тож уроки фізичної культури в школі “Ранок” проходять у форматі спортивних секцій.  Наші учні мають можливість самостійно обирати вид фізичної активності за своїми вподобаннями. Це може бути футбол, волейбол, баскетбол, теніс, різноманітні фітнес-напрямки і, навіть, такі незвичні секції, як акробатичний рок-н-рол від студії СК “Сенат”.

Заняття з фізичної культури в школі "Ранок"

Для налагодженої та плідної співпраці тренерів  із учнями в школі “Ранок” діє нова облаштована спортивна зала. Це дає змогу поєднувати різні сучасні напрями фітнесу, що так полюбляють дівчатка: аеробіку, стретчінг, пілатес. Також адміністрація школи створила максимально комфортні умови для занять командними видами спорту. Слід зазначити, що шкільні заняття з фізичної культури проходять на різних базах, у тому числі, на стадіоні СК «Зірка», що знаходиться поруч зі школою. Професійні тренери та вчителі обов’язково стежать за індивідуальними особливостями здоров’я, тому кожен учень отримує фізичні навантаження з урахуванням персональних показників.

 Ми прагнемо виховати у дітей корисну звичку слідкувати за своїм здоров’ям і робити це з задоволенням! Під час уроків фізичної культури учні звикають до постійних оздоровчих навантажень, спортивного азарту, вчаться самовладанню та відповідальності.