Комфортні умови навчання для кожної дитини у школі “Ранок”

Щодня педагогічний колектив школи “Ранок” докладає зусилля для створення сприятливих і комфортних умов для учнів у шкільний час. Для нас дуже важливо, щоб кожна дитина почувала себе у безпеці й отримувала лише позитивні емоції від навчання. Тож під час освітнього процесу вчителі школи “Ранок”, у першу чергу, орієнтуються на психологічний стан дитини.

Кваліфіковані педагоги школи “Ранок” враховують особливості емоційного розвитку, тип темпераменту та риси характеру кожного учня. Завдяки цьому ми маємо змогу створювати зручні умови навчання кожному учню в класі. Наші педагоги знаходять особливий підхід і манеру викладання для певного віку школярів. Така стратегія приносить багато користі задля засвоєння навчального матеріалу.

Окрема увага в школі “Ранок” приділяється учням початкових класів. Ми розуміємо, що  діти, які зовсім нещодавно залишили дитсадок, не в змозі сприйняти повні уроки на першому шкільному етапі. Тож заняття в молодших класах проходять з елементами гри, а вчителі поступово збільшують навантаження та обсяг навчального матеріалу. Значущою перевагою є облаштовані кутки фізичної активності у кожній класній кімнаті. Завдяки цьому діти мають змогу змінити вид діяльності, не залишаючи кабінету.

Великого значення для нас також набуває особлива атмосфера, що панує в стінах школи: атмосфера довіри, взаєморозуміння та легкості. Завдяки професіоналізму викладачів і, головне, їх любові до своєї справи, між учнями та вчителями встановлюються теплі, прозорі та чесні відносини. Використовуючи на практиці ненасильницькі методи викладання, ми вчимо дітей позитивній відкритості, толерантності та соціальній адаптованості.

У школі “Ранок”, забезпечуючи безпечну, комфортну, позитивну середу, ми ростимо гармонійно розвинену особистість!