Робимо осінній відпочинок цікавішим!

Осінь дуже цікавий час, а якщо все спланувати заздалегідь, ця осінь стане просто незабутньою для Вас і ваших малюків! Ми пропонуємо позбутися від осінньої нудьги, звичайно, якщо вона Вас відвідує, та сповна насолодитися незабутньою красою цієї пори року!  

Ми склали список занять, які зроблять осінній відпочинок по-справжньому незабутнім.

Організувати фотосесію

Фотозйомка всією сім’єю це не тільки корисне, але і дуже приємне проведення часу. Для фотосесії не обов’язково повинен бути привід. Усе, що Вам потрібно, — це гарний настрій.  Осінь чарує своїми барвами.І навіть не дивлячись на те, що погода стає холоднішою, родинні фотокартки завжди виходять теплими і радісними. 

Зібрати гербарій

Зараз саме час зробити гербарій з малюком, адже на дворі золота осінь з усією палітрою фарб, що вражає багатством відтінків!  Що може бути краще прогулянки по осінньому листі в компанії зі своїм малюком?  А щоб прогулянка була пізнавальною, пропонуємо навчити дитину збирати листя та квіти та робити осінній гербарій.

Спекти пиріг

Ми впевнені, що спільне приготування ласощів — смачний досвід і для батьків, і для дітей. Восени кухня може перетворитися в чарівне місце, де кожен отримає порцію солодкого дива, адже це найбільш вдалий час, щоб почати ділитися з дітьми кулінарним чарами. Додайте в пиріг яблука, сливи, груші або гарбуз, і Ваш десерт припаде до смаку кожному члену сім’ї!

 Приготувати какао 

Какао допомагає не тільки зігрітися прохолодними вечорами, але й підняти настрій!  Цей напій, як і шоколад, стимулює розумову діяльність і заряджає чудовими емоціями на весь день!  Запропонуйте дитині додати в какао маршмелоу та трохи тертого шоколаду. Ці смаколики обов’язково сподобаються кожному ласуну!

Влаштувати родинний перегляд кіно або мультфільму

Немає нічого кращого сімейного перегляду кіно осіннім вечором. Надайте дитині можливість обрати фільм, підготуйте попкорн, теплі напої та насолоджуйтеся домашнім теплом і родинним затишком!

Гуляти у міському парку

Рання осінь найкращий час для прогулянок у парку! Оберіть сонячний день, одягніться тепліше та вирушайте кататися на атракціонах, годувати качок та ласувати солодкою ватою!  Крім того, прогулянка на свіжому повітрі відмінний привід побачити всі зміни, які відбуваються навколо.

“Полювати” на гриби 

Збирання грибів досить захоплююче заняття. Збираючись до лісу, уважно прочитайте, як відрізнити їстівний гриб від отруйного!

Підготуватися до Хелловіну

Діти просто обожнюють це свято! Дізнайтеся заздалегідь, яким героєм бачить себе Ваш малюк, і разом підготуйте маску та костюм. А ще не забудьте про прикраси з гарбуза!

Відвідати театр

Осінь час театральних прем’єр. Привчайте дітей до якісного культурного відпочинку, купуйте квитки заздалегідь і насолоджуйтеся виставою! А після обов’язково спитайте малюка про його враження та обговоріть побачене.

Влаштувати обід на свіжому повітрі

Останні теплі осінні дні ідеальний час для пікніка.  Для осіннього пікніка радимо приготувати прості та смачні страви. Запропонуйте дітям допомогти вам: зібрати хмиз для багаття, підготувати посуд, а на десерт самостійно посмажити собі маршмеллоу.  Діти будуть в захваті!

Осінній сезон слід проводити з користю для себе та в обов’язково у гарному настрої. А запропоновані плани та справи обов’язково допоможуть Вам провести цю пору року добре й отримати позитивні враження!