Різдвяна казка в кожну родину

Святкова метушня додає настрою, народжує надію, та часом виснажує. І коли свято нарешті настає, ми об’єднуємося зі своїми близькими, аби насолодитися їхньою присутністю, смаколиками, подарунками, й дозволяємо собі трохи відпочити: разом переглянути фільми, почитати книжки, пограти в настільні ігри… А яка ваша різдвяна історія? Чи дозволяєте ви собі зупинитися, послухати й почути бажання ваших дітей, наприклад? 

Різдво — родинне свято, воно для малих і дорослих, спокійних і метушливих, заклопотаних і вільних. Воно оповите таїнством, піднесенням, і хочеться дарувати не смартфони чи парфуми, а щось таке, що викликає справжнє щастя й довготривалу радість. Нова різдвяна казка, яку спеціально до свят підготувало видавництво «Ранок», торкнеться душі кожного. Це коротка різдвяна історія онлайн про те, що ніколи не пізно робити добро, про справжні життєві й родинні цінності, про те, які подарунки можуть справді зробити дітей щасливими. Так-так, ідеться про книги! І усталений вислів про те, що книга є найкращим подарунком, зовсім не застарів за наших часів. Адже книга — це джерело позитивних емоцій, вона відкриває серця, сповнює розум і дарує відчуття непохитної підтримки і щастя. Даруйте своїм малюкам і дорослим дітям книжки, даруйте їх своїм близьким і знайомим. Нехай різдвяна казка ввійде в кожен будинок і залишиться там назавжди, зігріваючи своїм теплом.

У ці святкові дні приділіть увагу своїм найближчим, подивіться разом із дітьми мультфільм «Різдвяна казка» українською мовою. Це пізнавальний мультик про Святвечір, який плекатиме в дитині рідну мову й культуру. З більш дорослими дітьми можете переглянути фільм «Різдвяна історія» онлайн українською з Джимом Керрі в головній ролі. Мультфільм сповнений казковості, житейської мудрості й упізнаваними образами.

Подаруйте малечі книгу про свято. Книжка «Різдвяні казки для найменшеньких» від видавництва «КМ-БУКС» потішить малих читачів чудовими малюнками, кумедними героями та їхніми історіями про святкові пригоди.

Та пам’ятайте, що ми самі створюємо своє буття. Казка про Різдво може стати вашою власною родинною вигадкою, якщо ви разом придумаєте історію, запишете її й супроводите, наприклад, вирізаними малюнками або проілюструєте самі. Щороку на Різдво ви діставатимете свою родинну книжку й читатимете її — це може стати чудовою різдвяною традицією. А потім передаватимете цю різдвяну казку для дітей з покоління в покоління.

Піднесеного настрою вам, натхнення, любові, миру й злагоди! Із прийдешніми святами вас!